logo

Noordelijk Scheveningen

Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Noordelijk Scheveningen Begroot.

Leibomen Maastrichtsestraat

Door: Margret
29 juni 2020
Gemeente Den Haag | 3 sep. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Leibomen aan het eind van de Maastrichtsestraat (huisnr ongeveer 80 t/m 108) en indien mogelijk en gewild aan het begin van de maastrichtsestraat gepland worden (huisnr 1 t/m 14)

De Maastrichtsestraat is een hele leuke fijne en gezellige (kinder)straat. In het midden van de straat is veel beplanting. Dat staat heel mooi en is goed voor de kinderen. Alleen aan het begin en het eind van de straat is het daardoor erg kaal. Het zou mooi zijn om daar ook aan groen te doen zoals leibomen. Deze bomen groeien in de lengte of breedte (ligt er aan hoe je t bekijkt) en geven veel sfeer. Maar ook de Dordtsestraat, Zutphensestraat en Leeuwardensestraat zouden die leibomen niet misstaan. Ik ga voor sfeer, groen, duurzaan en daardoor schoonheid in Scheveningen!!


Argumenten

Argumenten voor

Geen voor argumenten

Argumenten tegen

Geen tegen argumenten

Login om verder te gaanAnnuleren