logo

Noordelijk Scheveningen

Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Noordelijk Scheveningen Begroot.

Fietspad Zwarte Pad en Parkeerplek Felyx

Door: Janne Marie
29 juni 2020
Gemeente Den Haag | 3 sep. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Een veilig fietspad naar de fietsparkeerplekken op het Zwarte Pad en een aparte parkeerplaats voor de Felyx scooters.

Veel inwoners uit de wijk gaan met de fiets naar het strand en willen parkeren op de parkeerplekken voor fietsen aan het Zwarte Pad. Om daar te komen moeten ze laveren tussen de in- en uitparkerende auto's op de parkeerplaats omdat er geen apart fietspad is. De geparkeerde auto's rijden achteruit zonder op passerende fietsen te letten wat levensgevaarlijke situaties oplevert.
Door het brede voetpad dat langs de parkeerplaats loopt te delen in een voetpad en een fietspad zou dit vrij eenvoudig op te lossen zijn. Daarnaast wordt de toegang tot de fietsparkeerplekken op drukke dagen geblokkeerd door de overal geparkeerde Felyx scooters. Als een aantal auto parkeerplekken gereserveerd zouden worden voor Felyx scooters zou dit ook eenvoudig opgelost kunnen worden. (De elektrische scooters tenslotte milieu vriendelijker dan auto's en nemen ook minder plek in!)


Argumenten

Argumenten voor

Geen voor argumenten

Argumenten tegen

Geen tegen argumenten

Login om verder te gaanAnnuleren