logo

Noordelijk Scheveningen

Dit plan is niet haalbaar

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is niet haalbaar en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Noordelijk Scheveningen Begroot.

Muziektent Laat je Horen!

Door: Freek
23 juni 2020
Gemeente Den Haag | 3 sep. 2020, 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. De indiener van dit plan gaat samenwerken met indiener van muziekkoepel Belgisch Plein.

Gratis podium voor de buurt om zelf muziek ten horen ten brengen. Op amateur of professioneel niveau.

Een plaats voor de buurt om zelf muziek te maken of te laten horen. Of je nu amateur bent of professional, dat maakt niet uit. Een plek voor jong en oud op een gratis podium. Om de sociale cohesie te bevorderen.


Argumenten

Argumenten voor

egbert | 25 juni 2020 19:32

Sfeervol idee. Wellicht passend op de boulevard voor het Kurhaus.Argumenten tegen

Astrid | 26 juni 2020 11:07

Als ik een zwerver of hangjongere was zou ik dit een supergoed idee vinden. Een lekkere overdekte hang of slaapplek op een mooi plein. Wat wil je nog meer! Maar ik ben een bewoner van het Belgischeplein en de moeder van een jongetje van 6 die om half 8 gaat slapen. Zijn slaapkamer heeft uitzicht op het mooie plein. Ik hoop dat mensen mijn zoontje zijn nachtrust gunnen. Dit gaat niet alleen over mijn gezin maar over alle gezinnen en ouderen die aan het Belgischeplein wonen en genieten van de rustpatricia | 26 juni 2020 21:47

Het plein is nu mooi groen. Het plan is leuk voor bewoners die NIET aan het plein wonen: wel de lusten maar niet de lasten: en dat zijn er veel voor de direct omwonenden: hangjongeren, geluidsoverlast daarvan ( geluid resoneert enorm, we kunnen gesprekken letterlijk verstaan) .
Wij moeten regelmatig jongeren verzoeken stiller te zijn of weg te gaan. Zelfs als ze niet hard praten is het echt overlast door de resonantie: juist warme zoneravonden kunnen de ramen niet open. absoluut tegen!Login om verder te gaanAnnuleren