logo

Noordelijk Scheveningen

Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Noordelijk Scheveningen Begroot.

Stalling op Gevers Deynootweg

Door: Noordelijk Scheveningen Begroot
15 juni 2020
Gemeente Den Haag | 3 sep. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Een ondergrondse- of bovengrondse stalling voor fietsen, scooters zodat voetgangers niet meer over het fietspad hoeven lopen.

Een ondergrondse stalling voor fietsen, brommers, snorfietsen of een bovengrondse fietsenstalling met meerdere etages.
De laatste 3 jaren komen steeds meer snorfietsen te staan in de galerij bij de winkels (bakker van Kempen, Spar, Deli). Gevolg: je kunt elkaar heel moeilijk passeren. Vooral in deze Coronatijd is het helemaal niet te doen om veilig naar je appartement te komen. Wij zijn gedwongen om op het fietspad te lopen. En daar komen we fietsers uit tegengestelde richting, soms achterop, tegen.
Helaas handhaven zowel politie en handhavers daar niet. Mensen met een rollator, scootmobiel en mensen met boodschappenwagentjes moeten ook van de stoep.
Bovendien, als je op de Zebra bij de tramhalte met je boodschappenwagentje loopt, kun je niet op de galerij komen omdat er zoveel snorfietsen in een rij staan opgesteld. Je kunt op de drukke dagen niet tussen de geparkeerde snorfietsen doorlopen. Je moet op het fietspad blijven lopen totdat je thuis bent.


Argumenten

Argumenten voor

Geen voor argumenten

Argumenten tegen

Geen tegen argumenten

Login om verder te gaanAnnuleren