logo

Noordelijk Scheveningen

Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Noordelijk Scheveningen Begroot.

Herindeling harstenhoekplein

Door: sonja
12 juni 2020
Gemeente Den Haag | 3 sep. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Een speelplek voor kinderen met bankjes eromheen zou van grote waarde zijn, aangezien er nergens een speelplek is in deze buurt.

Ik vind het treurig dat kinderen in deze buurt nergens een speeltuin tot hun beschikking hebben. Met bankjes er omheen wordt het veel gezelliger, ook voor ouderen. Die kijken graag naar spelende kinderen!
beter dan het plantsoen met een zielige kerstboom in het midden, dat voegt vrijwel niets toe.Argumenten

Argumenten voor

Eelke | 12 juni 2020 19:10

Er is grote behoefte aan een speelplek waar kinderen uit de buurt zelfstandig naartoe kunnen. Dit plein zal een ideale speelplek kunnen zijn. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat kinderen hier kunnen spelen, maar ook ouderen een contactmoment kunnen hebben.Argumenten tegen

hedwig | 20 juni 2020 15:26

Er is een speeltuintje in de Harstenhoekstraat - deze is alleen niet altijd open voor publiek (ma-vr van 10:00-16:00), juist omdat veel oudere omwonenden het spel van kinderen en de geluiden die daarmee gepaard gaan als storend ervaren. Heel jammer.Login om verder te gaanAnnuleren