logo

Noordelijk Scheveningen

Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Noordelijk Scheveningen Begroot.

Toilet bij speeltuin Westbroekpark!

Door: Rob
7 juni 2020
Gemeente Den Haag | 3 sep. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

De speeltuin in het Westbroekpark is het hele jaar een veel gebruikte ontmoetingsplaats voor jong en oud. Helaas is er geen toilet!

Van het Westbroekpark wordt het hele jaar maar vooral in de lente, zomer en herfst veel gebruik gemaakt. Vooral de speeltuin trekt altijd kinderen met hun ouders of opa's en oma's. Helaas is er in het hele Westbroekpark geen openbaar toilet. Niet alleen bij de speeltuin , maar eigenlijk overal in het park maken kinderen en ouderen nu gebruik van het groen in hetvpark en rond de speeltuin. Wat men dan aan papier of anderszins gebruikt , wordt helaas niet opgeruimd en blijft in de bosjes achter. Niet alleen worden hierdoor het hele jaar de bosjes betreden en platgetrapt, maar overal ligt afval in de bosjes . Dat hoort niet in een zo veelvuldig door de diverse bewoners van Noordelijk Scheveningen gebruikt park en bij een openbare speeltuin. Vooral bij de druk gebruikte speeltuin is dat met alle kinderen die in de bosjes spelen, niet hygienisch en niet duurzaam door de schade aan de groenvoorziening!


Argumenten

Argumenten voor

Geen voor argumenten

Argumenten tegen

Marian | 27 juni 2020 12:33

Er hebben indertijd dixi's gestaan maar dat was geen succes. Ook heb ik begrepen dat het de bedoeling was van de gemeente dat er gebruik gemaakt kon worden van toiletten van de "activiteit" die op het terrein van de midget-golfbaan zou komen.Login om verder te gaanAnnuleren