logo

Noordelijk Scheveningen

Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Noordelijk Scheveningen Begroot.

Esther handhaven!

Door: Margreet
3 juni 2020
Gemeente Den Haag | 3 sep. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Door gebrek aan subsidie aan de zorgcoöperatie noordelijk Scheveningen is de coördinator vraag en aanbod niet meer in staat te functioneren.

Rutte vroeg jongeren om ideeën. Een meisje zei: laat de leraren naar de klassen gaan! Dit idee is overgenomen voor de afbouw vd lockdown. Toen ik 60 jr geleden op school zat kwamen de leraren naar mijn klas toe, omdat ik als rolstoeler niet naar boven kon.
Dit verhaaltje dient om aan te geven hoe slecht het voor de wijk is dat Esther Ottens niet meer voor de coöperatie kan werken! Ik wil met dit plan (TERUGDRAAIEN!!)bereiken dat Esther weer wel haar diensten kan vervullen voor iedereen: voor ouderen, voor de winkels en andere organisaties, voor jongeren.
Ik kan dit plan niet zelf uitvoeren, want ik ben een oud mens dat geen verstand heeft van computers en ik heb gelukkig geen sociale media!
Laat de gemeente dit plan uitvoeren door weer subsidie te geven! De coöperatie is als een kudde zonder herder zonder haar!!

Argumenten

Argumenten voor

Coen | 3 juni 2020 19:54

zij is de motor achter dit projectieteke | 3 juni 2020 20:54

Esther geeft richting aan de maakbare samenleving. De basis is door haar inzet een stevig fundament . Beleid moet niet voor het korte succes gemaakt worden, maar maak het duurzaam door steeds weer steentjes toe te voegen. Verbindende mensen, zoals Esther zijn schaars.Argumenten tegen

Geen tegen argumenten

Login om verder te gaanAnnuleren