logo

Noordelijk Scheveningen

Dit plan kreeg minder dan 25 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemronde van Noordelijk Scheveningen Begroot.

Ondergrondse kartonrecyclecontainers en groen

Door: Nasreen
2 juni 2020
Gemeente Den Haag | 3 sep. 2020, 09:00

Dit plan kreeg minder dan 25 likes. Er zijn in totaal 18 plannen ingediend die minder dan 25 likes kregen. Een plan moest minimaal 25 likes halen om in aanmerking te komen voor de haalbaarheidscheck door de gemeente. Dit plan is daarom ook niet geselecteerd voor de stemronde.

Op bepaalde plaatsen zijn recycle containers zo vol. Er zou vaker geleegd kunnen worden. Én meer groen op de plein van de gentsestraat.

De containers en prullenbakken aan de gentsestraat tegen over albert heijn zijn vaak heel snel vol. Deze zouden vaker geleegd kunnen worden. Ook op het plein zouden wat extra bomen kunnen komen. Dit om de lucht kwaliteit ook te bevorderen.

Argumenten

Argumenten voor

Jaap | 29 juni 2020 13:54

Misschien is het mogelijk om een aantal 'grijze' ORAC's, verspreid in de wijk te bestemmen voor papier of plastic afval. Dan hoeven we niet meer zo ver te sjouwen met het zware papier. Het zal de animo om afval te scheiden verder vergroten. Er is dan minder restafval, daarvoor zijn dan ook minder containers nodig.Argumenten tegen

Geen tegen argumenten

Login om verder te gaanAnnuleren